HOME

GecreŽerd: 30/12/2003

Laatst gewijzigd:


Bloodwise's website

Introductie

Route

Reisverslag

Paklijst

LRF

Sponsors

Links

Gastenboek


Email


Free counter and web stats
 

Leukaemia & Lymphoma Research Fund
(Bloodwise)

Leukemie is een verzamelterm voor een groep van beenmergkankers gekenmerkt door een ontregelde groei van verschillende soorten witte bloedcellen. Vanuit het beenmerg gaat de ziekte meestal over op het circulerende bloed en op andere organen (lymfeklieren, milt en lever). In principe kan elk orgaan worden aangetast, ook het centraal zenuwstelsel. Iedereen wil dat kankerbehandelingen verder verbeteren. Daarom speurt de medische wetenschap voortdurend naar nieuwe behandelmethoden en medicijnen. Het LRF steunt jaarlijks met € 28 miljoen onderzoek projecten op universiteiten, medische onderzoekinstellingen en ziekenhuizen.

Make an online donation to the Bloodwise Selecteer image voor details m.b.t. sponsoring.

Graag bij directe storting aan Bloodwise vermelden "Jan Smit re: Lotus 7, DB:41555". Bijvoorbaat hartelijk dank voor uw financiŽle bijdrage.

TOP

Waarom gekozen voor het Leukaemia & Lymphoma Research Fund?

Als bezitter van een Caterham Super Seven sportwagen ben ik al geruime tijd lid van de Engelse autoclub "Lotus 7 Club UK". Deze vereniging organiseert jaarlijks vele evenementen, wedstrijden en ander club activiteiten waarvan een groot deel van de opbrengst ten goede komt aan het Leukaemia & Lymphoma Research Fund, een en ander ontstaan nadat een van de bestuursleden Leukemie bleek te hebben en daar uiteindelijk, na een lange behandeling, volkomen van hersteld is. In de loop der jaren heeft de "Lotus 7 Club UK" al meer dan € 200.000,- voor het LRF opgehaald, een niet gering totaal.

Lotus 7 Club UK

Toen het plan ontstond om in 2001 een retourtje Middellandse Zee op de fiets te doen kwam algauw het idee om dit te koppelen aan een inzameling voor een goed doel en wel met name het LRF, simpelweg omdat ik het tijd vond dat ik als Nederlands lid van de "Lotus 7 Club UK" (wereldwijd ruim 3500 leden) ook eens een financiëe bijdrage leverde aan dit goede doel. Deze trip heeft uiteindelijk een totaal van
€ 1400,- opgebracht t.b.v. het LRF.

Het retourtje Santiago de Compostela, waarbij een totaal van 5400 km op de fiets zal worden afgelegd, moet naar mijn bescheiding mening, toch een aardig sponsorbedrag t.b.v. het LRF kunnen opbrengen. Doet u mee, het zij met een vast bedrag of een bijdrage per afgelegde kilometer? Alleen met uw financiŽle steun kan het onderzoek naar en behandelen van Leukemie voortbestaan.

TOP


  Langs Oude Wegen

St. Jacobs fietsroute - deel 1

St. Jacobs fietsroute - deel 2

St. Jacobs fietsroute - deel 3